Playlist van 20/09/2018
Kim Wilde
Four Letter Word
21:14
Gilbert O Sullivan
Nothing Rhymed
21:11
Cliff Richard
Just Another Guy
21:09
Cliff Richard
Just Another Guy
21:09
Al Martino
Volare Edit
21:06
Verhuisbericht
Oldies radio RGR Leuven heeft van de Vlaamse Regering een nieuwe erkenning gekregen voor de komende 9 jaar.

Oldies radio RGR Leuven dient wel van FM frequentie te wisselen.

Oldies radio RGR Leuven is vanaf 2018 te beluisteren op 104.9 FM.

Verhuis dus mee naar 104.9 FM voor de beste 60's,70's & 80's hits.

De RGR groep heeft nog meer frequenties gekregen van de Vlaamse Regering en zal binnenkort ook te beluisteren zijn met RGR2 in Aarschot op 107.6 FM, Heist o/d Berg 106.8 FM en Lier 107.1 FM.

Oldies radio RGR blijft tevens overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en je mist geen seconde.Nieuws en weer


  Een nieuwe tool moet ervoor zorgen dat we vaker te voet gaan of de fiets nemen om ons te verplaatsen. Steden en gemeenten krijgen er een 'walkabilityscore'. Die houdt rekening met de afstand tussen belangrijke punten, zoals winkels en scholen en gaat zo na hoe gemakkelijk het is om de verplaatsingen te voet te doen. Vlaams minister Vandeurzen: En dus kunnen lokale besturen de tool raadplegen, om te weten hoe ze de ruimtelijke ordening zo kunnen aanpassen dat mensen nog meer fietsen en wandelen.

  Britse wetenschappers zijn er voor het eerst in geslaagd om een stuk ruimteafval dat in een baan rond de aarde draaide, te vangen in een net. Het afval wordt dan naar beneden getrokken in de richting van de atmosfeer, waar het opbrandt. Het net werd gelost door een satelliet op 300 kilometer hoogte. Het was een eerste test. In totaal zweeft er zeker 7500 ton afval in de ruimte, vooral oude satellieten.

  In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen voeren sommige politici campagne op ... Tinder. De datingapp. Wanneer ze een match hebben, proberen ze die te overtuigen van hun programma. Lijsttrekker in Sint-Agatha-Berchem Thomas Villa, pakt het zo aan: 

  Vanavond blijft het droog. Vannacht neemt de bewolking toe en tegen de ochten krijgen we regen vanuit het westen. Daarna wordt het droog maar wel een pak frisser:  Middagtempertuur rond 18 graden. Ook het weeekend wordt fris en wisselvallig.
©® Oldies Radio RGR 2018