Playlist van 20/11/2018
Boney M
Sunny
13:25
Rem
Losing My Religion
13:20
Sandie Shaw
Theres Always Something There To Remind Me
13:15
Tom Robinson
2 4 6 8 Motorway
13:13
The O'jays
Love Train
13:10
ON AIR
RGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.Nieuws en weer


  Voetbalmakelaar Dejan Velkjovic is vrij onder voorwaarden. Dat heeft de raadkamer zonet beslist. Velkjovic is dé spilfiguur in het grote voetbal-fraude-onderzoek. Zijn advocaat maakte vanmorgen ook bekend dat hij spijtoptant wordt. Velkjovic gaat informatie geven aan het gerecht, in ruil voor strafvermindering. Volgens zijn advocaat Kris Luyckx heeft Velkjovic ingezien dat de sector dringend moet aangepakt worden: 

  De aanval op een politie-agent vanmorgen in Brussel, was mogelijk toch een terroristische daad. Dat zegt het parket. Een man ging vanmorgen een politie-agent te lijf met een mes. Het gaat om een man met psychische problemen. Hij stond bij de politie NIET gekend voor terreur. Ine Van Wymersch van het parket: Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat ook effectief zo is. De man werd in 2014 geïnterneerd voor poging tot doodslag en verboden wapenbezit.

  In Antwerpen beginnen vanmiddag de gesprekken om tot een nieuw bestuur te komen. Burgemeester Bart De Wever van N-VA gaat aan tafel zitten met SP.A en Open VLD. CDenV zit in het huidige bestuur en wordt dus niet betrokken bij de gesprekken. Kopstuk Kris Peeters: Ook Groen is dus niet langer betrokken bij de gesprekken in Antwerpen.

  De E19 in Feluy is weer vrij in beide richtingen, na een blokkade van de gele hesjes. Die blokkeerden daar de weg sinds gisteravond, uit protest tegen de hoge brandstofprijzen. De politie heeft daar nu de blokkade opgeheven, op vraag van de gouverneur.

  We maken ons meer zorgen over de luchtvervuiling en de opwarming van de aarde, dan over onze economie en de migratieproblemen. Dat blijkt uit een enquête van HUMO. 7 op de 10 Vlamingen vinden dat de regering nu te weinig doet om klimaatverandering tegen te gaan. Vera Dua van de Bond Beter Leefmilieu.Bijna 8 op de 10 vindt ook dat we zélf milieubewuster moeten gaan leven.

  Het is zwaarbewolkt, maar meestal droog. Maxima rond 5 graden. Vanavond nog kans op enkele buien in het westen. Ook morgen grijs en overwegend droog, tot 6 graden dan. Donderdag en vrijdag is er meer zon.
©® Oldies Radio RGR 2018