Playlist van 20/07/2018
Mama Cass
Make Your Own Kind Of Music Si
10:39
Ruby Turner
If Youre Ready
10:35
George Michael - Elton John
Don't Let The Sun Go Down
10:30
Beatles
Help
10:27
Rod Stewart
You're In My Heart
10:22
Verhuisbericht
Oldies radio RGR Leuven heeft van de Vlaamse Regering een nieuwe erkenning gekregen voor de komende 9 jaar.

Oldies radio RGR Leuven dient wel van FM frequentie te wisselen.

Oldies radio RGR Leuven is vanaf 2018 te beluisteren op 104.9 FM.

Verhuis dus mee naar 104.9 FM voor de beste 60's,70's & 80's hits.

De RGR groep heeft nog meer frequenties gekregen van de Vlaamse Regering en zal binnenkort ook te beluisteren zijn met RGR2 in Aarschot op 107.6 FM, Heist o/d Berg 106.8 FM en Lier 107.1 FM.

Oldies radio RGR blijft tevens overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en je mist geen seconde.Nieuws en weer


  In het parlement, komt Comité P rond deze tijd uitleg geven over het dossier rond de peuter Mawda. Dat gebeurt in één van de commissies. Mawda werd in mei doodgeschoten door een politiekogel tijdens een achtervolging. Ze zat toen samen met haar ouders in een busje met migranten. Comité P heeft dat schot onderzocht. Jan De Meulemeester volgt het voor ons.In diezelfde commissie wordt vandaag ook een rapport voorgesteld over de dader van de aanslag in Luik. Daaruit zou blijken dat het veiligheidsorgaan OCAD de aanslag niet had kunnen vermijden. Er waren geen aanwijzingen waren dat de dader concrete plannen had, ook al was hij geradicaliseerd in de gevangenis.

  Nog maar weinig werknemers hebben hun bedrijfswagen ingeruild voor cash geld. Dat schrijft De Tijd. De federale regering heeft die maatregel twee maanden geleden ingevoerd om de files te verminderen. Maar voorlopig dus zonder succes. HR bedrijf SD-Worx begeleidt bijna 24.000 bedrijven; nog maar 23 werknemers hebben de switch gemaakt: SD Worx verwacht daarom dat het aantal aanvragen de komende maanden nog wel zal stijgen, wanneer de leasing van heel wat auto's afloopt.

  Op het Thaise eiland Phuket is een Belgische motorrijder omgekomen bij een ongeval. Dat melden lokale media. 't Zou gaan om een man van 39. De politie zegt dat de man aan hoge snelheid aan het rijden was, toen het ongeval gebeurde. Hij zou in een bocht de controle verloren zijn over z'n stuur, en is daarna in de vangrail terecht gekomen.

  Vandaag meer wolken en stilaan ook meer kans op enkele buien, bij maxima rond 28 graden. Morgen ook kans op een onweersbui, vanaf zondag opnieuw droog, zonnig en nog een paar graden warmer.
©® Oldies Radio RGR 2018