Playlist van 17/10/2017
Eurythmics
Here Comes The Rain Again
01:34
Byron Lee - Mighty Sparrow
Only A Fool
01:32
Elvis Presley
Burning Love
01:29
Billy Paul
Me And Mrs. Jones
01:24
Beatles
Lady Madonna
01:22
Welkom
Oldies radio RGR 105.6 Leuven is de enige echte muziekzender in Leuven met enkel en alleen 60's, 70's & 80's hits.
Bij ons kan je 24 uur per dag, onder het motto 'altijd oldies', bijna non-stop van de beste oldies genieten.

Alle grote sterren zoals Elvis Presley, The Beatles, Diana Ross & The Supremes, Cliff Richard, Bee Gees, Abba, Frank Sinatra, Tom Jones en onze eigen vlaamse sterren Will Tura, Willy Sommers en vele anderen zijn elke dag van de partij op Oldies radio RGR.

De beste 60's, 70's & 80's, vlotte dj's, de city update met al het nieuws uit Leuven, het Belga wereldnieuws en weer updates.

Oldies radio RGR is overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en oordeel zelf !Nieuws en weer


  Het Spaanse gerecht heeft 2 leiders van de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging opgesloten in de cel. Eén van hen is de voorzitter van het Catalaanse parlement. Ze worden allebei gezien als sleutelfiguren in het onafhankelijkheidsreferendum van 2 weken geleden. De twee worden beschuldigd van gezagsondermijning. In Spanje kan je daar tot 15 jaar cel voor krijgen. Het Spaanse parket had ook gevraagd om het hoofd van de Catalaanse politie aan te houden. Maar hij is vrijgelaten onder voorwaarden. Hij heeft wel z'n paspoort moeten inleveren en mag Spanje niet verlaten.

  In Antwerpen is een grote terreuroefening gehouden. Zo'n 500 agenten, brandweermannen en militairen deden mee. Ze oefenden op een mogelijke terreuraanval, onder meer in een theaterzaal. Wouter Bruyns van de politie vertelt waarom zo'n oefening belangrijk is: Voor de oefening werd ook een helikopter ingezet. De terreuroefening kreeg de naam 'Puma'.

  Congo is verkozen tot lid van de VN-Mensenrechtenraad. De VS en verschillende ngo's hadden zich daar nochtans tegen verzet, omdat Congo een slechte reputatie heeft op het vlak van mensenrechten. Van de 193 landen die mochten stemmen hebben er 151 VOOR gestemd. Of ons land dat ook gedaan heeft, is niet duidelijk. Want de stemming is geheim. Vorig jaar kregen de Belgische diplomaten bij de VN al zware kritiek, omdat ze toen JA hadden gezegd op Saoedie-Arabië die in de VN-commissie voor Vrouwenrechten kwam. Premier Michel was toen bijzonder teleurgesteld.

  Vannacht blijft het droog en helder. De minima schommelen rond 12 graden. Morgen en woensdag opnieuw vrij zonnig bij 20 graden. Vanaf donderdag wordt het wisselvallig.
©® Oldies Radio RGR 2017