Playlist van 22/08/2018
Elvis Presley
Promised Land Hq
05:49
Jimmy Bo Horne
Dance Across The Floor
05:46
Engelbert Humperdinck
A Man Without Love
05:43
Ricky Gordon
Such A Night
05:40
Madonna
Material Girl
05:36
Verhuisbericht
Oldies radio RGR Leuven heeft van de Vlaamse Regering een nieuwe erkenning gekregen voor de komende 9 jaar.

Oldies radio RGR Leuven dient wel van FM frequentie te wisselen.

Oldies radio RGR Leuven is vanaf 2018 te beluisteren op 104.9 FM.

Verhuis dus mee naar 104.9 FM voor de beste 60's,70's & 80's hits.

De RGR groep heeft nog meer frequenties gekregen van de Vlaamse Regering en zal binnenkort ook te beluisteren zijn met RGR2 in Aarschot op 107.6 FM, Heist o/d Berg 106.8 FM en Lier 107.1 FM.

Oldies radio RGR blijft tevens overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en je mist geen seconde.Nieuws en weer


  De vroege advocaat van president Trump, Michael Cohen, heeft voor de rechtbank toegegeven dat hij de regels op de campagnefinanciering niet heeft nageleefd. Wellicht gaf hij dat toe om strafvermindering te krijgen. Cohen zei dat hij die regels verbrak op vraag van een presidentskandidaat, zonder Trump bij naam te noemen. Hij gaf er ook toe dat hij 130.000 dollar zwijggeld betaalde aan porno-actrice Stormy Daniels, om zo de verkiezingen niet te beĆÆnvloeden. En hij pleitte schuldig voor bankfraude en belastingontduiking. Eerder vanavond werd ook de ex-campagneleider van Trump, Paul Manafort, veroordeeld voor belastingontduiking en bankfraude. Trump zelf wilde deze avond geen vragen beantwoorden over beide zaken.

  Een Belg heeft bijna 108 miljoen euro gewonnen met Euromillions. Dat meldt de Nationale Loterij. De winnaar had als enige de 5 juiste cijfers en 2 sterren aangekruist. Wie de winnaar is, of waar hij of zij het lotje gekocht heeft, is nog niet duidelijk. Een jaar geleden won een Belg ook al 154 miljoen euro met Euromillions. Dat was toen het op 1 na hoogste bedrag ooit in ons land. En het jaar ervoor won iemand uit de regio Brussel nog 168 miljoen euro.

  De Servische vrouw, die met haar 4 kinderen opgesloten zit in het gesloten centrum in Steenokkerzeel, mag gerepatrieerd worden. De vrouw had daar beroep tegen aangetekend, maar dat werd vanavond afgewezen. 't Is het eerste gezin dat in Steenokkerzeel opgesloten wordt. Dat kan sinds begin deze maand. Het gezin verblijft al sinds 2013 illegaal in ons land. Vroeger moesten ze in een open gezinswoning wachten op hun repatriĆ«ring. Maar omdat ze elke keer wegvluchtten, zitten ze nu in het gesloten centrum. Daar kwam veel kritiek op, onder meer van mensenrechtenorganisaties.

  Vannacht opklaringen, minima rond 15 graden. Morgen eerst nog grijs, later almaar meer opklaringen bij 23 en 28 graden.
©® Oldies Radio RGR 2018