Playlist van 19/03/2018
Carl Carlton
Baby I Need Your Loving
11:16
Bee Gees
Lonely Days
11:13
Al Green - Arthur Baker
The Message Is Love
11:09
Marvin Gaye
Whats Going On
11:05
Neil Diamond
Crunchy Granola Suite Studio
11:02
Verhuisbericht
Oldies radio RGR Leuven heeft van de Vlaamse Regering een nieuwe erkenning gekregen voor de komende 9 jaar.

Oldies radio RGR Leuven dient wel van FM frequentie te wisselen.

Oldies radio RGR Leuven is vanaf 2018 te beluisteren op 104.9 FM.

Verhuis dus mee naar 104.9 FM voor de beste 60's,70's & 80's hits.

De RGR groep heeft nog meer frequenties gekregen van de Vlaamse Regering en zal binnenkort ook te beluisteren zijn met RGR2 in Aarschot op 107.6 FM, Heist o/d Berg 106.8 FM en Lier 107.1 FM.

Oldies radio RGR blijft tevens overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en je mist geen seconde.Nieuws en weer


  In Rusland heeft Poetin overtuigend de presidentsverkiezingen gewonnen. Hij haalt bijna 77 procent van de stemmen. Dat is zijn beste resultaat ooit. Caroline Van Nunen is in Moskou.Er zijn wel verschillende gevallen van verkiezingsfraude gemeld.Maar volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken hadden die geen invloed op het resultaat.

  In Antwerpen is het parket een onderzoek gestart naar een groepsverkrachting. Afgelopen weekend zouden 4 mannen 2 Nederlandse meisjes verkracht hebben. Dat bevestigt het parket.Er zijn al zeker 3 van de verdachten opgepakt. Eén daarvan is aangehouden door de onderzoeksrechter, de andere 2 worden vanmorgen voorgeleid.

  Bij pechverhelper VAB zijn er vanmorgen bijna 40 procent meer oproepen. Veel auto's hebben het hele weekend stilgestaan, en door het vriesweer ondervinden veel mensen problemen: 

  Er zijn plannen om de drugscontroles in het verkeer efficiënter te maken. Dat schrijft De Morgen. Nu gebeurt dat aan de hand van een speekseltest en een bloedtest. Maar via een nieuwe test kan dat binnenkort veel sneller, zegt gouverneur van de provincie Antwerpen Cathy Berx.De nieuwe test verhoogt de efficiëntie van een drugtest 50 naar 90 procent. Wanneer ze er komt is nog niet duidelijk.

  De Amerikaanse president Trump wil drugssmokkelaars en drugdealers in bepaalde omstandigheden de doodstraf opleggen. Dat staat in een plan dat hij later vandaag bekendmaakt. Volgens Trump hebben die soms duizenden doden op hun geweten. 2 jaar geleden stierven in de VS 42.000 mensen aan een overdosis, en 2,6 miljoen mensen zijn verslaafd aan verdovende middelen, zoals heroïne of morfine.

  Het wordt een zonnige dag, maar wel koud. De maxima schommelen rond 3 graden en er staat een koude wind. Morgen begint met een winterse bui, na de middag wordt het licht bewolkt en droog bij 7 graden. Woensdag veel wolken en 8 graden.
©® Oldies Radio RGR 2018