Playlist van 25/04/2018
Michael Jackson
Human Nature
22:05
Sly - The Family Stone
Dance To The Music
22:02
George Michael
Faith
21:55
George Harrison
My Sweet Lord
21:51
Joe Harris
Drink Rode Wijn
21:47
Verhuisbericht
Oldies radio RGR Leuven heeft van de Vlaamse Regering een nieuwe erkenning gekregen voor de komende 9 jaar.

Oldies radio RGR Leuven dient wel van FM frequentie te wisselen.

Oldies radio RGR Leuven is vanaf 2018 te beluisteren op 104.9 FM.

Verhuis dus mee naar 104.9 FM voor de beste 60's,70's & 80's hits.

De RGR groep heeft nog meer frequenties gekregen van de Vlaamse Regering en zal binnenkort ook te beluisteren zijn met RGR2 in Aarschot op 107.6 FM, Heist o/d Berg 106.8 FM en Lier 107.1 FM.

Oldies radio RGR blijft tevens overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en je mist geen seconde.Nieuws en weer


  In Brussel vallen er elke week 4 gewonden in het verkeer, omdat de bestuurder afgeleid is door de gsm. Dat blijkt uit cijfers van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ook blijkt dat 1 op de 6 bestuurders in brussel, de gsm gebruikt achter 't stuur. Staatssecretaris voor Verkeersveligheid Bianca Debaets.Brussel lanceert nu de campagne "Verdeel je aandacht niet", om jongeren te wijzen op de gevaren van gsm-gebruik achter 't stuur.

  De kans bestaat dat er morgen nog winkels van Lidl dicht blijven. Vandaag braken er in verschillende winkels spontane stakingen uit nadat het sociaal overleg met de vakbonden mislukte. De werknemers klagen dat de werkdruk te hoog is, de vakbonden willen dat zo snel mogelijk aanpakken: De vakbonden willen zo snel mogelijk terug aan tafel gaan zitten met de directie. Vandaag is dat alvast niet meer gelukt.

  Intussen dreigen ook de piloten van Brussels Airlines met stakingen. Brussels Airlines heeft een ultiem voorstel gedaan over de lonen en pensioenen. Daar is al een hele tijd discussie over tussen de luchtvaartmaatschappij en de vakbonden. Volgende week dinsdag stemmen de piloten over het voorstel van Brussels Airlines. Gaan ze niet akkoord, dan volgen er zware acties waarschuwt de vakbond.

  Ex-bondscoach Marc Wilmots ontkent dat hij de vader van Thibaut Courtois beschuldigd heeft van perslekken. Dat blijkt uit een brief die zijn advocaat verspreid heeft. Begin deze week liet Marc Wilmots in een Frans interview verstaan dat de vader van Courtois de ploegopstellingen, tijdens het EK van 2016, telkens lekte aan de pers. Zijn advocaat, Walter Van Steenbrugge, zegt nu dat de woorden van Wilmots verdraaid zijn.Als er foute berichtgeving blijft verschijnen, overweegt z'n advocaat verdere juridische stappen.

  We mogen niet kiezen voor isolatie en nationalisme, maar we moeten samenwerken, om zo de internationale uitdagingen het hoofd te bieden. Dat zei de Franse president Emmanuel Macron tijdens zijn speech in het Amerikaanse Congres.Macron is samen met zijn vrouw in de Verenigde Staten op staatsbezoek bij Donald Trump. Macron is de eerste buitenlandse leider die het Congres toespreekt, sinds president Trump aan de macht is.

  Vanavond wordt het droger en klaart het op. Ook morgen eerst opklaringen, maar later is er wel kans op buien bij 15 graden. Vrijdag halen we 18 graden.
©® Oldies Radio RGR 2018