Playlist van 27/03/2019
Don Mclean
American Pie Edit
02:23
Sting
All This Time
02:18
Elvis Presley
Promised Land Hq
02:15
Alex Harvey
To Make My Life Beautiful
02:12
Shawn Elliot
Shame And Scandal In The Family
02:09
ON AIR
RGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.Nieuws en weer


  Er zijn opnieuw problemen geweest met een Boeing 737 MAX. Dat meldt de Amerikaanse vliegfederatie. Het vliegtuig moest vlak na het opstijgen een noodlanding maken in Florida, omdat er een storing was aan de motor. Er waren GEEN passagiers aan boord, alleen de piloot en een co-piloot. Ze waren onderweg naar Californië waar het toestel aan de grond zou blijven door het voorlopige vliegverbod. Dat is bijna overal ter wereld van kracht, nadat er de afgelopan maanden 2 dodelijke crashes gebeurden met dit type toestel.

  In Jemen is een ziekenhuis geraakt door een raket. Dat zegt hulporganisatie Save The Children, dat in het ziekenhuis werkt. Bij de aanval zouden 7 mensen omgekomen zijn. Het is ondertussen vier jaar geleden dat de oorlog daar begon. Buurland Saoedie-Arabië bombardeert er de Houthi-rebellen, daarbij zouden al bijna 5.000 burgers omgekomen zijn. De Verenigde Naties beschouwen de situatie, en dan vooral de hongersnood, in Jemen als de grootste humanitaire ramp ter wereld.

  Israël stuurt extra troepen naar de grens met de Gazastrook, naar aanleiding van de stijgende spanningen daar. Gisteren raakte een raket een huis in Tel Aviv, daarbij vielen 7 gewonden. Het Israelische leger stuurde toen al meteen extra troepen en voerde luchtaanvallen uit.

  De Amerikaanse producent van de pijnstiller OxyContin heeft z'n proces afgekocht, voor 270 miljoen dollar. Het bedrijf werd ervan beschuldigd met misleidende reclamecampagnes de opioïdenverslaving in de VS mee aangewakkerd te hebben. Meer dan 100 miljoen dollar van de schikking zal gebruikt worden voor de oprichting van een behandelings- en verslavingsstudiecentrum. Drie andere producenten van zo'n pijnstillers, waaronder Johnson and Johnson, staan in mei terecht.

  Vannacht lage bewolking met nevel en mist en minima tussen 1 en 4 graden. Morgen wisselen wolken en opklaringen mekaar af, bij 12 graden. De dagen daarna meestal bewolkt, maar droog en 15 graden.
©® Oldies Radio RGR 2019